Verzending en Retourneren

Verzending

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden!

Onze verzendkosten bedragen binnen Nederland €5,95 en naar België €8,95. Boven de €50 euro hanteren wij geen verzendkosten binnen Nederland.

Retourneren

Heb je een verkeerde maat besteld? Of is het niet helemaal naar verwachting? Dit kan natuurlijk eens voorkomen. U heeft het recht om binnen 14 dagen uw aankoop (geheel of gedeeltelijk) retour te sturen. 

  • De consument heeft 14 dagen om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden.
  • Daarna 14 dagen om het product terug te sturen.
  • Na aanmelden van het retour heb je als winkelier 14 dagen om het orderbedrag inclusief verzendkosten terug te storten.


Je kan er voor kiezen om jouw retourlabel binnen 14 dagen na ontvangst te dowloaden op de link hieronder.

Retourneren of heeft u een vraag over uw pakketje?
Klik dan op de onderstaande link:

https://meisjesenjongenskleding.mijnvraag.nl

Ook mag u ons altijd mailen voor eventuele vragen of over een retour via: meisjesenjongenskleding@hotmail.com

Denk hierbij wel aan een aantal dingen:

- Meldt de retour uiterlijk binnen de 14 dagen na ontvangst aan, dit kan via de link hierboven.
- Pas de kleding op hygienische wijze.
- Verpak de retouritems netjes in de plastic zak, zorg hierbij ook dat alle toebehorende kaartjes eraan blijven zitten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij letten hier nauwkeurig op. Mochten wij 1 van de bovenstaande dingen tegenkomen, kunnen wij dit helaas niet terugnemen. 

Retourneren is op eigen kosten. Mocht er wat mis zijn met uw bestelling, neem dan eerst contact met ons op voor u het retour stuurt. Bewaar uw retourbewijsje goed tot uw retourorder door ons is verwerkt. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Retour informatie

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via meisjesenjongenskledingg@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

© 2021 - 2024 meisjesenjongenskleding.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel